A2'yi yeni bitirmiş biri yılın sonuna kadar İngilizce eğitim alabilecek duzeye gelebilir mi?
Lise Ders Notları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Liseler
- Lise Ders Notları
- A2'yi yeni bitirmiş biri yılın sonuna kadar İngilizce eğitim alabilecek duzeye gelebilir mi?
-
26-10-2022, 11:46:59Arkadaşlar 2 bucuk ay once a2'den başlayarak b2'ye kadar olan bir dil kursuna yazıldım. Gunde ortalama 2, 2-5 saat calıştım ve bugun bu kuru bitirdim. Yarın ise B1'e başlayacağız. B1 kuru haftada 5 gun boyunca 40 dakikadan gunde 4 ders olacak şekilde 1 ayda bitirilecek. 3 ayda B2 kuru var. B1 kurunu okullar kapandığı icin haftada 2 gunde de 3 ayda bitirmek yerine haftada 5 gunde 1 ayda bitirmeyi planlıyorlar. Duruma gore kaydı donduracağım ve bu bir ay bittikten sonra 3 aylık B1 kuruyla devam edeceğim cunku bir kuru bir ayda duzgun bir şekilde verebileceklerini sanmıyorum. Yani 4 ya da 6 ay daha dil okuluna gideceğim. Tabii bu 4 ya da 6 ayda yine birkac saat kendim calışacağım. İngilizce mi ise yılın sonunda almayı planladığım 8 aylık bir yabancı yazılım kursu icin geliştiriyorum. Sorum ise ben o zamana kadar ingilizceyi eğitim icerikli bir videoyu veya yayını anlayabilecek kadar geliştirebilecek miyim? Biliyorum soru cok acık uclu ve bana bağlı bir soru. Ama yine de daha onceden İngilizce oğrenenler 6-7 ay sonraki hallerini veya B2 duzeyindeyken ne kadar İngilizceye hakim olduklarını paylaşırlarsa kafamda bir şeyler oluşmasına yardımcı olacaktır.