Selamlar arkadaşlar, bu yıl lisede yabancı dil bolumundeyim. İlk gunden İngilizce oğretmenimi tanıdım ve bana gore biraz sorunlu birine benziyor. İlk gunden İngilizce'den soğudum. Hic gelemem boyle oğretmenlere direkt silerim kafamdan, neyse. Bize DİLKO yayınlarından bir set alacağımızı soyledi ve 1 seneyi bu set ile tamamlayacakmışız. Tamamlayalım eyvallah. O berbat lise topluluklarını bilirsiniz, sınıfım da oyle bir topluluk. Benim istediğim bu bolumde kimseye takılmadan, kimseye ihtiyacım olmadan İngilizcemi geliştirmek. Bu potansiyeli de kendimde goruyorum.
Konuyu acmamın amacına gelecek olursak isteğim bu yollardan gecmiş kişilerden yardımlar, tavsiyeler almak. İngilizcemi geliştirebilmek icin onerebileceğiniz herhangi bir site, eğitim kanalı vs. Internet uzerinden calışmak daha uygun gelir bana. Okulda nasıl calışabileceğim, evde nasıl calışabileceğimin hakkında tavsiyeleriniz/fikirleriniz varsa musait bir vaktinizde bu konunun altına yazarsanız cok memnun olurum. Şimdiden teşekkurler.