Ben Universitede okumayı duşunduğum bolumu İngilizce okumak istersem nelerle karşılaşırım diye merak ediyorum fakat araştırdığım kadarıyla şu sorulara cok net bir cevap bulamadım. Şu anda İngilizce seviyem gayet iyi, dinlediğim şeyi anlama konusunda neredeyse hic sıkıntım yok.
Elimde bir belge olması acısından bildiğimiz kurslardan birine başvurarak kısa bir surede C1 belgesi aldım, bunun TOEFL veya AELS ile kıyaslanamayacağını biliyorum. Zaten bundan sonra da kendimi cok geliştirdim. Sıkıntı yaşadığım iki konu var. Birincisi ana dilde yazılmış romanları okumak (kelime bilgisi acısından gercekten zorluyor) ikincisi de kompozisyon yazmak. Surekli pratik İngilizce uzerine calıştığım icin bu ikisi diğerlerine kıyasla daha zayıf kaldı.
Şimdi gelelim sorularıma:
Mimarlık bolumunu İngilizce okumak icin hangi seviyede bir bilgiye sahip olmak gerekiyor? Hazırlık sınavını atlamak icin nasıl bir sınav yapılıyor? Bolumu Turkce değil de İngilizce okumanın ne gibi faydaları olur? YKS - YDT'de yapılan sınava kıyasla daha zor mudur? Bu sınavdan alınan puanın etkisi ne kadar oluyor? TOEFL seviyesinde bir bilgiye mi sahip olmak gerekiyor?
İngilizce Mimarlık Bolumu Okumak
Lise Ders Notları0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Liseler
- Lise Ders Notları
- İngilizce Mimarlık Bolumu Okumak