Merhabalar 9.sınıf oğrencisiyim. Ozel bir okulda fen lisesinde okuyorum. Ve okul bizi, beni cok zorluyor. Ben normalde cok ders calışmam, yaramaz, haylaz bir oğrenciyim biraz. Sadece LGS'ye asıldım biraz.
Okul da gunde 9 ders var. Birde etute kalırsan 10.5 ders oluyor ve okul 18.00'da bitiyor. Haftada ortalama 3 gun 18.00'a kadar kalıyorum okulda. Onun dışında okul 17.00'da bitiyor. Ben eve geliyorum ve cok az zamanım kalıyor. Odev yapıyorum vs. Eskiden her gun dışarı cıkardım, top oynardım, bilgisayar oynardım vs. lakin şuan hicbirini yapamıyorum. Bir arkadaşıma sordum sizin nasıl okul bizim okul cok zorluyor vs. vs. diye. O da cok fazla sıkmıyorlar odev az veriyorlar dedi. O ortalama bir anadolu lisesine gidiyor ve okuldan sonra cok fazla boş zamanı kalıyor.
Ayrıca oğretmenlerimiz her gun tekrar yapmamızı istiyor. Ben yapmıyorum kızıyorlar. Bizim sınıftaki oğrencilerde cok inek. Hepsi cok inek.
Birde ben yazılım oğreniyordum 7.sınıfın yazında sonra 8'e gectim gene devam ettim lakin sınav vardı annem falan kısıtladı bilgisayar işini, ders calış dedi, ben de hayır ortalama bir okula giderim yazılım oğrenirim vs. diyordum, annem hayır olmaz dedi ama seneye rahatlarsın calışırsın dedi beni ders calıştırdı. Bende calıştım ve yazılımdan koptum tamamen.
İlk kez ozel okula geldim bu yıl. Şu anda okul değiştirmeyi duşunuyorum siz ne duşunuyorsunuz bu konuda?