Merhaba, şu ana kadar pek calışmadım ve son 1 haftadır calışmaya başladım fakat iyi bir lisedeyim ve tum sınıf arkadaşlarımın dersi kolayca anlaması ve soruları kolayca cozebilmesi fakat benim dersi anlayamamam (coğu hoca gercekten cok hızlı gidiyor. Konu yerine soru yapıp "zeki cocuklarsınız zaten" deyip atıyor) ve %80 soruları video cozumu ile cozmem bende panik atak yaratıyor. "Hepsi yapabiliyor ben yapamıyorum mal mıyım ya AAA" diye panik oluyorum. Ayrıca daha bir ders planım olmadığı icin (rehber oğretmenine gittim fakat yardımcı olmadı.) Gunde 1 saat falan anca calışabiliyorum fakat baştan başladım ve ocakta 2. yazılılar var. Cok stresliyim ve yetiştirebileceğimi bilmiyorum. Ne zaman sınıf arkadaşlarımı 2 konu onde zor soru cozerken gorsem panik atak geciyorum. Calıştığım zaman yetmiyor fakat zamanı arttırmakta zorlanıyorum. Bu yuzden test cozemiyorum cunku 1 saat konu yaptıktan sonra yoruluyorum ve test kitabını acamıyorum. Haliyle 3.gun calıştığım zaman 1.gun ne calıştım ucuyor. Bu beni daha cok panik yapıyor cunku tekrar tekrar başa donuyorum. Yol katedemiyorum. Bu da bana o kadar fedakarlık yapan ailemi hayal kırıklığına uğratıyorum. Ki benden sadece derslerimin iyi olmasını istiyorlar. Keşke olup gitsem de kurtulsam ne guzel olur.
Edit: Ayrıca Discord ve oyunları gereğinden fazla kullanıyorum onların da etkisi var.
11. sınıf cok stresli geciyor
Liseler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Liseler
- 11. sınıf cok stresli geciyor