Merhaba, ben 10. sınıfa gidiyorum. Bir meslek teknik lisesine gidiyorum. Teknik bolum olan ATP bolumundeyim. Benim okuduğum alan sayısal ve elektronik adına. Bizim bolum yani ATP sınıfı oğrencileri 11. sınıfa kadar meslek dersleri gorecek sonrasında 12. sınıfta hic meslek dersi gormeyecek ve tamamen universiteye hazırlık yapacak. Size genel bilgiyi verdim. Şimdi birkac sorum olacak.

İleride hangi dersler cok zor olacak veya şu an hangi dersler ileriye gore zor?
Şu anda temelini en iyi atmam gereken ders hangisi?
Coğrafyada ezber yaparak coğrafya halledilir mi bir de coğrafyada ezberler ne zaman bitmiş olmalı?
Bana keşke 10. sınıfta halletsem dediğiniz şeyleri soyleyebilir misiniz?

Ben ders calışmayı şoyle yapıyorum. 8.30 da okul başlıyor ve 4'e kadar okuldayım. 5'te evde oluyorum. Ders calışmaya saat 6'da başlıyorum ve ne zaman yorulur isem ders calışmayı bırakıp uyuyorum. Genelde 10,11 gibi. Hic oyun oynamıyorum. Sadece hafta sonları toplam 2 film izleyip 2,3 saat oyun oynuyorum. Bu liseye 350 kusur puan ve 3 sene ortalaması 89 olarak girdim. Biraz endişeliyim universite icin. Eğer kazanamaz isem ne olur hicbir fikrim yok. Gitmek istediğim universite en az Karabuk universitesi'nin elektrik elektronik muhendisliği bolumu ve bu bolumun puanı 340 puan şu anda. Sizce bu calışmayı yapan biri bu liseye gidebilir mi? Ders olarak konuşayım birazcık. Fizik 90 fiziği anlıyorum. Matematik 45, hasta olduğum icin konuları geciktirdim ama telafisini yaptım. Duşuk derslerim şu anda kimya, coğrafya ve matematik. Kimya icin kurslara gidiyorum ve kimya artık halledilebilir gibi. Matematik benim icin kolay ama hasta olduğum icin birkac dersi anlamıyordum o zamanlar. Coğrafya'da cok ezber var. Ezberim cok iyi ama hasta olduğum icin o surede geciktirmiştim ezber yapmayı. 51 almışım. Genel olarak boyleyim. Endişeliyim. Cevaplarınızı dort gozle bekliyorum.