Dostlar selam bugun buraya icimi dokup sizden tavsiye almak istiyorum. 8. sınıfın sonuna kadar her donem takdir alan bir oğrenciydim korona virus cıkana kadar. Sonra uzaktan eğitim olduğu zaman tembelleştim derslere girmiyordum. Hocalar ders acmıyordu sonra 9. sınıfta not ortalamamı 69 yapıp son anda takdir belgesini kacırdım.10. sınıfa gectiğimde ise ilk sınavlardan 6 tane zayıfım var. Gecen hafta perşembe gunu matematik, cuma gunu sanat tarihi ile İngilizce sınavına girdim. Ben normalde her sınava girerken heyecanlanan biriyimdir matematik sınavında kaldım yapamadım. Ama sanat tarihi ve İngilizce dersini gectim. Dostlar artık hicbir şey yapasım gelmiyor gecen ay sınıfca karantinaya girdik sonra tam karantina bitti ilk sınava gireceğiz sınıftan tekrar korona virus cıktı. Yani 2 kere toplam 20 gun okula gidemedik. Karantina zaten devamsızlıktan sayılmıyor. Donem başında astım hastası, ortopedik rahatsızlığım olduğu icin toplam 13 gun ozurlu 5.5 gun ozursuz devamsızlığım var. Moralim bitti artık. Yarın biyoloji sınavım var ve ben nasıl calışacağımı bilmiyorum, sınavım olduğu icin hic heyecanlanıp ders calışasım gelmiyor. Bıktım artık birkac gun once bakan ozer acıklama yapıyor diyor ki okullarımızda hijyen var ama gittiğim okul sınavla alan Anadolu lisesi olmasına rağmen okul o kadar pis ki temizlikciler hicbir iş yapmıyor. Lavabolar cok pis dezenfekte resmen camaşır suyu ve oğretmenler ders anlatırken maske takmıyor sıraların yanından geciyor. Gecen hafta muzik oğretmenimiz sınıfa gelip cocuklar cok hastayım ama korona değilim emin olun dedi ve 4-5 oğrencinin yanına gidip maske takmadan oturdu. Hoca hastaneye gittiğinde korona virus cıktı sonra 5 gun yine kapandık cok şukur şu an sınıfta kimsede korona yok ama hoca hala atlatamadı. Şimdi dostlar size soruyorum bizim eğitim bakanımız bizi kandırmış olmuyor mu şu korona viruste en cok etkilenen ben oldum artık gercekten uzaktan eğitime gecmek istiyorum. Cunku okulumda onlem yok mesafe zaten yok eğitim sistemi zaten berbat şimdi burada benim ne yapmam lazım bana ne tavsiye edersiniz?