Oncelikle merhaba. Ben 11. sınıfta evimden uzakta bir fen lisesinde yurtta kalıyorum. Cuma gunleri okul cıkışı (15.35) yola cıkıyorum eve varmam 19'u buluyor. Pazar gunleri de tekrar yurda geri donuyorum. Yani sadece cumartesi gunu ailemle birlikteyim.

Bu durumdan bıktım, gercekten cok uzgun hissediyorum. Ders calışma isteğim, hayattan aldığım bir keyif yok. Nakil aldırmayı duşunuyorum ama pişman olmaktan korkuyorum.
Nakil olmak istediğim lise niteliksiz. OBD puani ile 90 ve ustu oğrenciler varmış. Evime cok yakın. Ailem haliyle yapmami istemiyor. Ama şu an dershaneye falan gidecek vaktim yok. Sınıfımdaki coğu kişi dershaneye gidebiliyor, kendimi onlardan cok geri kalmis hissediyorum. Eğer nakil aldırırsam ek takviye alma imkanım var.

Okulun oğretmenleri hakkında pek bir şey bilmiyorum. Bayağı koklu bir anadolu lisesi. Ayrica şu an okuduğum okulda eskiden meslekte vs calışmış ogretmenler falan var. Yaşadığım yer kucuk yani onceden fende calisan bir ogretmen de anadolu lisesinde calisiyor olabilir bu yuzden buna onem vermiyorum cok.

Sizin fikirlerinizi merak ediyorum, sizce nakil aldırmalı mıyım?

Ayrıca yaşadığım fen lisesi ile aramda 6 puan fark var. Corona donemi yuzunden nakiller kolaylaştırılmış diye duydum. Okulla konuşup dilekce verirsen puanın altta olsa bile gidebilirmişiz. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi?