Arkadaşlar merhaba ben 12. sınıf sayısal alanda okuyan bir oğrenciyim. Aslında ben dil alanında okumak istiyordum lakin vakti zamanında beni bu alandan soğuttular, iş bulamazsın dediler. Ben de o zamanlar sayısal secmiştim yazılım vs. okurum diye. Ama gecenlerde okulda kendisine saygı duyduğum bir hoca tarafından dil konusunda birazcık aydınlatıldım. Pandemiden dolayı zaten adamakıllı bir rehberlik servisi alamamıştık oğrenciler olarak. Her neyse tamam dedim okuldaki hocalarla konuştum bir birikim elde ettim ve sayısal alanı uzerinden -okulda dil sınıfı olmadığından oturu- YDT kasma kararı aldım.

Dilde bir yeteneğim olduğunu duşunuyorum. İlk denememde cok bir şey yapamadım (30 net) ama bunu 2, 2.5 kat arttıracağıma eminim. Sayısal alanında bir tek matematiğim biraz iyi onun dışında maalesef ki kotuyum. Forumda gormuş gecirmiş yaşamış kişilerin olduğunu bilerekten sizlerin karşısına gecip tekrardan bir fikrinizi almak istiyorum. Sizin bana oneriniz var mı? Bu arada İngilizce soruları cozmekten cok daha fazla zevk aldığımı da belirteyim, seviyorum yani. Butun fikirlere acığım. Bolum olarak mutercim tercuman duşunuyorum ama bu yaz yazılım da oğrenmeyi duşunuyorum.