Oncelikle selamlar, ben ortaokulda yaşadığım bazı olaylardan sonra depresyonda idim ve bu ders notlarımı cok kotu etkilemişti. 7. Sınıfta okulu neredeyse 1 ay asmıştım ve notlarım bayağı bir duşuktu.
Bundan dolayı temelimi fazla sağlam atamadım ve bu durum liseye gecince yine bana sorun oldu. Derslerime yine calışıyordum lakin temelim olmadığı icin ekstradan uğraşmam gerekiyordu bu durum ise beni yoruyordu acıkcası. Notlarım yukselmeye başladı derken araya Covid-19 girdi ve uzaktan eğitime gectik. 1.5 sene okula gitmedim ve ben uzaktan eğitimde internet bağlantım iyi olmadığı icin cok sorun yaşadım. Ders esnasında surekli lag giriyor, ekran donuyor, sesler bozuluyor, zoom birden dersten atıyor kısacası eğitim alamıyordum. Sinirden kafayı yememe ramak kalmıştı. Kendim bireysel olarak calışmaya karar verdim ama bu fazla faydalı olmadı.
Şu an 11. Sınıftayım ve matematik olsun, fizik olsun inanılmaz zorlanıyorum. Kendime sayısal bolum sectiğim icin hala ofkeliyim lakin ben cocukluğumdan beridir hep muhendis olmak istemişimdir.
Derslerime calışmaya calışıyorum lakin fazla bir faydasını goremedim. 3 aydır calışmaktayım lakin daha trigonometri konusunu anlayamadım tam olarak. Şu anda analitik geometri goruyoruz, onu yapabiliyorum lakin o zaten aşırı kolay bir konu.
Bu nedenle bir karamsarlık ve belirsizlik icerisinde buldum kendimi. Biraz tavsiye iyi olurdu doğrusu. Siz ne duşunuyorsunuz? Hala bir şansım olabilir mi? Temelimi nasıl ve nereden oluşturmalıyım? Goruşlerinizi bekliyorum.
11. sınıfta temel nasıl oluşturulur?
Liseler0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Liseler
- 11. sınıfta temel nasıl oluşturulur?