Merhabalar, 9. sınıfım, isimlerini vermeyeceğim 2 cocuk ve bir kız var, o arkadaştan biri, sınıftaki bir kızı surekli taciz ediyor vs. ve biz 3 kişi aynı dershanede aynı sınıftayız, dershanenin son teneffusunde kursun aşağısındaki BİM'e indik bu cocuklarla, ben şakalaşmak icin BİM'den şikayet kağıdı aldım, sınıfa geldiğimizde kıza yazan cocuk kağıdı ona vermemi istedi (ustune bir şey yazmamıştım), ders bittikten sonra bu kıza yazan cocuk falan cıktı, sadece diğer arkadaş (X diyeceğim) ve ben kıza yazan cocuğun (y diyeceğim) sırasının yanında o benim verdiğim kağıdı bulduk, kağıdın ustunde espriler falan yazmıştı(hafif kufurluydu), biz de arkadaşla on tarafını okuyup gulduk, X kağıdı komik bulduğu icin cuzdanına koydu, sonraki gun okulda teneffuste kitap okurken X yanıma gelip "a" yazmamı soyledi, ben de yazdım, neden yazmamı istediğimi sordum, o da kağıdın arkasını soyleyip( kağıdın arkasında kızın adı, tayt yazıyordu.Yazımızın bayağı benzediğini ama aynı olmadığını soyledi ( birbirimizden emindik cunku kağıdı beraber bulmuştuk.)
Ben olay olmamış gibi kitap okumaya devam ettim,(ben yokken X, kağıdı kıza gostermiş, kız da mudure gitmiş, ben bilmiyordum, hoca cağırınca anladım.) Birkac ders sonra Y'yi ve kızı cağırdı sınıf oğretmeni, 10 dakika sonra ise X ve beni cağırdı mudur yardımcısı. (o sırada hepimiz mudur yardımcısının odasındayız.) Mudur yardımcısı olayı baştan anlatmamızı soyledi. Biz de anlattık, hoca arkadaşa cuzdanına koyduğu ve kağıdı okula getirdiği icin biraz kızdı, bana ise benim kağıtla ne alakam olduğunu sordu, ben de kağıdı beraber bulduğumuzu soyledim, daha sonra kıza Y'nin daha once ona tacizde bulunup bulunmadığını sordu, kız birden fazla olmasına rağmen 1 defa olduğunu soyledi, daha sonra mudur yardımcısı bizlik bir olay olmadığını ve cıkabileceğimizi soyledi. Son ders Ataturk'un Antalya'ya gelişinin yıl donumu olduğundan toren olacaktı ve hepimizden aşağı inmemizi istediler. X ve ben de aşağı iniyorduk birlikte, o sırada sınıf oğretmeni bizi yanına cağırdı ve kağıdın arkasındaki.
Yazının benim yazıma cok benzediğini, (gercekten de cok benziyor.) Pazartesi konuşacağımızı ve tutanak tutanacağımızı soyledi. Hafta sonunu gergin şekilde gecirdikten sonra pazartesi gunu okula geldim, ama y okula gelmedi, o gun sadece kızı mudur cağırdı. Bu arada kız X'i ve beni cok hardcore şekilde savunuyor. Pazartesi gunu bizlik bir şey olmadığını duşunup biraz rahatladım, lakin salı gunu saat 13'e kadar okul dışında munazaramız vardı. Saat 13'te okula donerken rehber oğretmeninin.
Sınıf grubuna onunla konuşmam gerektiğini soylediğini yazdığı bir mesaj attı. Ben de gireceğim ilk dersten sonraki teneffus rehber hocasıyla konuştum. Hoca arkadaş secimlerime dikkat etmem gerektiğini, ve eğer durust olmak gerekirse benim yaptığımı duşunduğunu soyledi. Daha sonra olayları kağıda aktarmamı istedi, ona kağıdı yazarken ustune bir şey yazmam gerekip gerekmediğini sordum (tutanak vs. anlamında), o da gerek olmadığını soyledi, sonrasında bizi daha sonra tekrar cağıracağını soyledi. Olayların ne olacağını yarın oğreneceğim, bu arada notlarım cok iyi ve hocalarımın hepsi beni cok sever, ama sınıf oğretmenimiz X ve benim bu yazıyı yazdığımızı ve Y'den hocaya soylememek icin para istediğimizi duşunduğunu soylemiş X'e ben okulda yokken. X sinirden ağlamış vs. o kısımları arkadaşlar anlattı. Bu yuz kızartıcı bir suc ve kimin yazdığını hocalar kanıtlayamıyor, mudur yardımcısı bizim olmadığımızı duşunuyordu başta, ama sınıf oğretmenimiz bizim yaptığımızı duşunuyor ve bunu rehber oğretmenine soylemiş kısacası. Bana bir şey olur mu tutanak vesaire anlamında?
Haksız yere tutanak yer miyim?
Liseler0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Liseler
- Haksız yere tutanak yer miyim?