MSU'ye 4 ay kala nasıl calışılmalı?
Üniversiteler0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Üniversiteler
- MSU'ye 4 ay kala nasıl calışılmalı?
-
26-10-2022, 09:10:12Merhabalar arkadaşlar. Oncelikle herkese iyi forumlar. Adım Yiğit baki 12.sınıf sayısal oğrencisiyim. Orta okul yıllarından beri duşlediğim bir hedefim var oda askeri pilotluk. Bu sene sınava hazırlanıyorum ve bu seneyi hic verimli geciremedim. Cok fazla ust uste hata yaptım ve sonuc olarak bakarsak MSU'ye 4 ay 10 gun gibi bir surem kaldı ve ben şu an da sıfırım diyebilirim. TYT netlerim 35 ile 40 civarında gezmekte hedefim 4 ayın sonunda TYT netlerimi 75 ile 80'e cıkarmak. YKS icin ise 6 ay gibi bir surem var. MSU sınavına hazırlanırken TYT'ye de hazırlanacağımı duşunuyorum. Bu sebeple bu 6 ay da MSU ve AYT calışmak istiyorum. Hedefim onumde ki 6 ayın ilk 4 ayında MSU'den hedeflediğim netleri almak. Ve bu 6 ay sonunda TYT ile AYT calışmamı kendim icin yeterince seviye cekmiş olmak. Bir not duşmek gerekir ise şehit cocuğuyum. Bunun bana getirdiği avantajları da kullanmak istiyorum MSU sınavında. Konunun ozetine gelmek gerekir ise sizce başarabilir miyim arkadaşlar? Size asıl sormak istediğim soru bu. Bu onumdeki 6 ay da bunları başarabilmemin imkanı var mı? Yoksa bu sene iş işten gecti 2023 icin mi hazırlanmalıyım? Yardımcı olursanız cok sevinirim. Tavsiyelerinize de acığım arkadaşlar.