Sozelde derece yapmak
Üniversiteler0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Üniversiteler
- Sozelde derece yapmak
-
26-10-2022, 09:10:08Arkadaşlar merhaba ben 12. sınıfım ve seneye tm olarak başladım, 3 aydır matematik yoğunluklu olarak calışıyorum ancak matematikte ilerleme kaydedebildim dersem yalan olur. Okulum iyi bir Anadolu lisesi ve tm sınıfı olmamıza rağmen bircok kişi 90-100 net TYT gorebiliyor şu anda. Ayrıca AYT matematik kısmında eksikleri yok. Benim hem TYT netlerim duşuk hem de AYT matematikte dokuluyorum. Bu nedenle son birkac haftadır sozelden mi girsem diye duşunuyorum ama tarih-coğrafya da calışmadım 3 aydır. Edebiyatım iyi sayılır okulda hocayla iyi gidiyoruz. Boyle bir durumda sizce sozelden en kotu ilk 300 yapabilir miyim yoksa o da mı hayal? Koc mava icin calışmak istiyorum o da 300'le alıyor. Kac haftadır duşunmekten sıkıldım danışmak istiyorum sizlere de. AYT matematiği bırakıp sozelden derece yapabilir miyim kalan 6 ayda? Matematik artık gercekten psikolojimi bozuyor cunku ve bir an once karar verip hedefimi belirlemek istiyorum. TYT netlerim 60-70 arasında bu arada. 80 civarına gelirsem sozel icin yeterli diye duşunuyorum ancak o dereceyi yapabilir miyim bilmiyorum bu netlerle ve AYT kısmı da duruyor. Onerisi olan var mı?