İlk başta soylemek isterim ki yazımın kotu olması benim elimde olan bir durum değil. Yazımın bu kadar kotuleşmesinin nedeni Normalde annem benim solak olduğumu fark edip bana okuma yazma oğretirken solak olarak oğretmesi ama 1. sınıfa başladığımda hocamın azımsanamayacak bir sure boyunca bana sağ elle yazdırmaya calışması. Sonra annem hocaya benim solak olduğumu anlatınca beni bu sefer hoca sol elle yazı yazdırmaya başlamıştı ama maalesef yazım cok kotuydu ve gun gectikce daha da kotuleşmeye başladı. Bazı yabancı hocalar bile okulda benim Latin Alfabesiyle yazı yazdığıma ilk başta inanmamıştı. Ortaokulda coğu hocam bunu anlayışla karşıladı ve olabildiğince gormezden gelmeye calışıyorlardı. Ama Liseye gectim ve okuldaki hocalarımızın coğusu cok katı insanlar ve bu durumu sadece sınıf hocam olan Turk Dili ve Edebiyatı hocamıza anlatabildim ve o da anlayışla karşıladı. Benim asıl sorum yarın performans odevi olarak Tarih defterimdeki fotoğrafları Google Drive'a atıp hocaya gondermem gerekiyor. Hoca benim yazımın cirkinliğinden puan kırma hakkına sahip mi? Eğer bir oğretmen bundan dolayı duşuk not verirse karşı cıkma şansım var mı? [Dediğim gibi keyfi olarak yazımı kotu şekilde yazmıyorum, ilkokulda yaşadığım bu tatsız meseleden dolayı boyle. (Annem oğrettiğinde onun dediğine gore yazım şahane değilmiş ama bu kadar da kotu değilmiş )]

Surprizbozan: İnanmayan arkadaşlar olursa tarih defterimden bir kesit. (Dikkat edin Sumer civi yazısı ile karışabilir.) (Turkce yazılmıştır ve Latin alfabesi kullanılmıştır.)