AVM'de guvenliklerin garip davranması
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- AVM'de guvenliklerin garip davranması
-
26-10-2022, 08:15:36Bugun 3 arkadaş İstanbul'un bilindik bir alışveriş merkezine (meydan AVM) gittik. 3 buyuk mağazadan oluşuyor ve halka acık yerde yuruyuş alanı var. Once bu yakaya girelim dedik. Guvenlikler giriş yerinde neden geldiniz diye sordu. Arkadaşım nasıl yani gezmeye geldik dedi. Der demez alamayız sizi dediler ve ustumuzu aradılar bir şey cıkmadı. Sebebini sorduğumda velisiz alamam kardeşim dedi arayan abi. Bundan once boyle bir şey yoktu neden oldu dedim. Adam bir dakika bekleyin deyip telsiziyle biriyle konuşmaya başladı. O sırada bizden daha kucuk gozuken 4'lu kız arkadaş grubunun sorgusuz sualsiz girdiğini gordum. Adam da telsizde "aynen 3 şahıs" deyince icten ice bir korku bindi arkadaşlarımı da alıp adama problem cıkmasın gidiyoruz dedim ve apar topar cıktık. Cıktığımda birbirimizi aradık ve ucumuzde de telefon ve cuzdandan başka bir şey yoktu. Her neyse dedik 2. mağazaya gecelim orada yemek yeriz. 2 adımlık mesafede. Oraya gidip ne yiyeceğimizi secerken bir tane guvenliğin bana yan yan baktığını gordum. Adamın yanından gectikten sonra arkadaşım "adam sana bakıyor" dedi. Arkamı donup bir baktım bana bakarak telsizle konuşuyordu. Oyle bir bakıyordu ki yanına gidip sorun mu var desem kelepceleyecekmiş gibiydi. Suratımızı cevirip cıktık oradan da. En son arkadaşım Decathlon'a cop atmak icin girdi ve alarmın otmesi bir oldu. Hemen bir tane guvenlik gelip telefonunu gosterdi ve "uzerinde bu var gozukuyor" dedi. Gosterdiği Decathlon markalı bir bereydi. Ustunu aradılar bir şey cıkmadı. En son dayanamayıp kadına başımıza gelenleri anlattım ve bize sadece sorun yok gidebilirsiniz dedi. Daha fazla kalırsak polislik olacak gibi bir his vardı icimde. Zaten arkadaşlarım da cıkalım mı artık deyince cıktık oradan. Koskoca bir gun boşu boşuna cop oldu. Kucukluğumden beri geldiğim alışveriş merkezinin durduk yere boyle sacma şeyler yapması beni cok sinirlendirdi. Ucumuz de yakın arkadaşız ve birbirimizi tanıyoruz. Biri zaten 9 yıldır arkadaşım her gun beraberiz diğer arkadaşım da 5 senedir biz olmadan dışarı cıkmaz. Suctan uzak buyutulmuş insanlarız ve bize suclu gibi davranmaları hic hoş değildi. Cevredekiler ne gozuyle baktı Allah bilir. Siz bu durum hakkında ne duşunuyorsunuz?