Beşiktaş'tabeklenen oldu ve teknik direktor Valerien Ismael ile yollar ayrıldı.
Siyah-beyazlılar, Fransız hoca ile sozleşme feshi konusunda anlaşmaya vardı.
Ismael ile Sportif Direktoru Ceyhun Kazancı arasında bir toplantı gercekleştirildi.
Beklentileri karşılayamayan İsmael'e, bu sezon kalan alacağının yarısı, yani yaklaşık 450 bin euro odenerek sozleşmesi feshedilecek.
HATAY YENİLGİSİ BARDAĞI TAŞIRDI
Spor Toto Super Lig'de Lig'de geride kalan 11 haftada 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Valerien İsmael ile 19 puan toplayan Beşiktaş, 5'inci sırada yer alıp yarışın uzağında kalmıştı.
Son oynanan Hatayspor macındaki 2-1'lik yenilgi bardağı taşıran son damla olmuştu.
Teknik direktor Valerien İsmael ile ayrılığın resmen acıklanacağı oğrenildi.
Yeni hoca icin de adaylar hemen ortaya cıktı.
Akla gelen ilk isim siyah-beyazlıları iki kez ust uste şampiyonluğa taşıyan usta hoca Şenol Guneş oldu.
'İMZAYA DEĞİL KONUŞMAYA GELDİK'
Siyah-beyazlıyonetimin İstanbul'da bulunan teknik direktor Şenol Guneş ile ilk goruşmeyi gercekleştirdiği oğrenildi.
Konuyla ilgili A Spor'a acıklamada bulunan Şenol Guneş; "Beşiktaş'tan bana gelen bir şey yok ama konuşuluyor. Bir şey olursa oğrenirsiniz." ifadelerinde bulundu.
Sosyal medyada yayılan bir videoda da taraftarın "Beşiktaş'a imza atmayacak mısınız hocam?" sorusuna Guneş'in "Şu anda imza atacak halimiz yok. Geldik konuşmaya" cevabı vermesi gundem oldu.
LUCESCU İSMİ DE GUNDEME GELDİ
Yeni hoca konusunda Sergen Yalcın, Rıza Calımbay, İlhan Palut gibi isimler de anılırken Sportif Direktor Ceyhun Kazancı'nın gundeme yabancı bir ismi getirdiği kaydedildi.
Ismael'in transferinde de rol oynayan Kazancı'nın Dinamo Kiev'den Mircea Lucescu'yla temas kurduğu dile getirildi.
YALCIN: ŞİMDİ KONUŞMAM YANLIŞ
Sergen Yalcın, A Spor'a, "Ben Beşiktaşlıyım. Beşiktaş'ın başında bir teknik direktor varken bu konularla ilgili konuşmam yanlış olur. Ben Beşiktaş'ın evladıyım. Benim her zaman isteyeceğim şey Beşiktaş'ın başarılı olmasıdır" acıklamasını yaptı.
Ve Şenol Guneş Beşiktaş'a! Goruşme gercekleşti
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Ve Şenol Guneş Beşiktaş'a! Goruşme gercekleşti