Evet sorum cok basit, oncelikle anket yapmayacağım sizden ricam kendiniz yazmanız.
Ve tabi ki bu muziklerinizi paylaşmanızı isteyeceğim.
Muzik sizin icin arkada tıngırdayan ses midir?
Muzik sizin ruhunuzu okşayan ses midir?
Kendi soruma cevap verecek olursam; Ruhumu okşayan ses derim.
Oncelikle dinlediğim coğu muzik İngilizce, anlamını bileyim veyahut bilmeyeyim fark etmeksizin yakaladığım bir ton veya bir ses varsa kullanmaktan cekinmem gonul kulağıyla dinlerim ve duygusunu yaşarım.
Sanki muziği o sırada yapan kişinin duygularını yaşar gibi oluyorum, bir anlık dunya ya karamsar ya da mutlu bir hal alıyor benim icin, muziği yapan kişide kesin aynı duyguları yaşıyordur diye duşunmeden edemiyorum.
Şimdi sizinle muzikleri paylaşacağım, ve bende uyandırdığı hisleri anlatmaya calışacağım.
Bu muzik bana psikolojik bir cıkmazı anımsatıyor, misal kendiniz ve yine kendiniz baş başa kalmış kendinizi tartışıyorsunuz, duşunsenize boyle bir cıkmazda olduğunuzu, işte bu muziğin bende cağrıştırdığı duygu bu, kulaklığı taktığım an karşımda kendimi bulurum her daim.
Bu muzik en sevdiğim muziklerim arasındadır, bana her zaman gercekte var olmamış sevgilimi hatırlatır, icimden gelen benimle aynı ozellikleri taşıyan naif sevgilimi.
Yazdıklarım komik gelebilir lakin her erkeğin icinde kendi kendine yarattığı sevgili vardır.
Bu muzik benim icin yıkımı temsil ediyor, kulaklığı takınca sanki tum dunyadaki varlıklar yok olmuşta tek ben kalmışım gibi hissediyorum, bir taraftan eğlenceli ama diğer taraftan ise oldukca urkutucu.
Her şey paramparca fakat umut var, zarardan geri donulebilir.
Ne zaman yanlış bir karar versem direkt bu muziği acarım ve dinlerim, benim icin adeta motivasyon kaynağıdır.
Boş bir bahce ve orada mutlu bir aile, tabi ailem benim ailem oluyor, fakat ters giden bir şeyler var seziyorum.
Bu muzik bana sezgilerimi artırmada yardımcı olan duyguları yaşatıyor kısaca, bu muzik sayesinde tehlikenin bana ne taraftan geleceğini sezebiliyorum.
Fark etmişseniz muzik iki kanada oynuyor, bir mutlu, bir huzunlu, fakat ters giden bir şey var.
Yeniden başlangıc, boş sayfa, ne derseniz o.
Bir hata yapılmış fakat hatadan dersinizi almışsınız, işte ne zaman buyuk hatalar yapsam yeni sayfa acarım, bu muziğin bende uyandırdığı duygu yeniden başlangıctır.
Bu yazdıklarım size komik veya aptalca gelebilir, ne derseniz deyin size kalmış.
Hep merak etmişimdir acep benim gibi birileri var mıdır?
Size Gore Muzik Nedir?
Müzik0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Müzik
- Size Gore Muzik Nedir?