Oncelikle herkese merhabalar forumda ve hi-fi gibi ses teknolojileri konusunda yeni biriyim. Muzik dinlemeyi seven birisi olarak hi-fi konusuna biraz heves edip butceme gore mobil denebilecek bir sistem yapmaya calıştım ve 2 gun once 2.el LG hi-fi Plus DAC satın aldım.Her şeyini test ettim ve sağlamlığından eminim. Kablosunun Type-C-Micro USB olması sebebiyle Micro USB'yi Type-C'ye ceviren donuşturucu aldım ve Redmi Note 8 Pro cihazımda poweramp uygulaması ile FLAC parcaları dinleyerek kullanmaya başladım ve DAC'ı ayrıyeten LG G4, Huawei Mate 20 Lite ve PC'me bağlayarak diğer cihazlarda verdiği tepkiyi olcmek istedim. Test ettiğimde LG G4 ve Mate 20 Lite'da, DAC'ı bağladığımda sesin temizleştiğini ve şiddetinin arttığını gordum fakat bilgisayarıma ve Redmi Note 8 Pro cihazıma bağladığımda sesin netleştiğini fakat şiddetinin onemli olcude duştuğunu gordum. Bu arada her 4 cihazda da kullandığım cıkış birimleri KZ zsr hybrid hi-fi kulaklık ve LG ph-1 hoparlor. Sizlere sorum şu; ses şiddetinin bu 2cihaz da az olmasının sebebi ne olabilir ?(Her 4 cihazda da hem DAC'lı hem DAC'sız test ettim ve DAC'sız ses şiddetinin yuksek fakat sesin biraz daha puruzlu olduğunu gordum)