Merhabalar, bu gece her gece yaptığım gibi bir şeyleri tartışacağız. Oncelikle bence Turkiye muzik piyasası cok adaletsiz. Şoyle duşunelim Ela Nur adlı bir kişi yayıncılık yapıyor, burada sorun yok karışamayız; baktı ki seviliyor diyor ki paraya nasıl kavuşabilirim. Tabii ki de şarkı cıkararak. Şarkıyı aşağı bırakıyorum.

Tamam, şarkı cıkar ozgursun ama Auto-Tune basıyorsun, tamam sorun yok tarzın budur ama şarkı sozlerin anlamsız ve surekli tekrarlıyor ve yaklaşık 9 milyon dinleniyorsun. Olur boyle şeyler ama Massaka gibi bir sanatcı 15 yıldır bu işi yapıyor, guzel işler yapıyor ve Katliam serisi başlıyor. Evet, Katliam serisi cok iyi, bir suru sanatcıya yer veriliyor. Sozler birbirini tekrarlamıyor, anlamlı, Auto-Tune bazı sanatcılarda var nadir yani, klip cekimlerinde kaliteli. Şarkıyı aşağıya bırakıyorum.

Sorun yok hala ama size bırakıyorum hangisi daha iyi ama bir sorun daha var Massaka, Snoop Dogg ile de şarkı cıkarıyor ama 4 milyon dinleniyor, Katliam 4 de 6 milyon. Tamamen sacmalıktan ibaret. Sizce durumlar nasıl siz neyi savunuyorsunuz, duşunceleriniz nedir? Teşekkurler.