Merhaba arkadaşlar, 1 aydır yaşadığım bir sorun var. Vatan'dan mağazadan HyperX Cloud 2 aldım ve eve gittiğimde urun arızalı cıktı. Cızırtılı geliyordu ve cuma akşa mıydı araya yasak girdi pazartesi goturdum ve servise yollandı. Değişimi olmadan daha aldığım eve gittim bozuk olduğu gibi ve ondan sonra 8 9 gun bekletildim. Yeni urun yollanmış 0 değişim o urunu eve goturdum actım aynı sorun o urundede vardı bozuktu ve 8 9 gun tekrardan bekledim ve sinirlendim. Artık değişim yerine iade talep ettim bugun mesaj geldi tekrardan bana 0 urun gondermişler değişim icin ben iade talep etmiştim ve urunu kabul etmedim almadım.

İade istediğimi ve şikayet edeceğimi belirttim ve beni şu an bekletıyorlar urunu gondermicekler miş. Firmadan onay almaları gerekiyormuş, boyle bir sacmalık olabilir mi? Sizce urunu alıyorum eve goturuyorum bozuk cıkıyor ve bir daha bozuk cıkıyor. İade istiyorum, bir daha urun gonderıyorlar ve ben haklı olarak almak istemiyorum. Artık parasında değilim 1 ay bekledim bir kulaklık icin 850TL 900TL arası gibi bir fiyata aldım. Bunu nasıl şikayet edebilirim?