Merhaba arkadaşlar, ASUS Dual 5600XT kullanıyorum. Kartımın şu anlık ciddi bir sorunu yok ancak Memory'ler yani VRAM'ler aynı kartı kullanan kişilere gore daha sıcak calışıyor. Aynı kartı kullanan arkadaşım FurMark'ta %35 fan hızında Max 80-82 gorurken ben %35 fan hızında 92-94 goruyorum. Oyunlarda o kadar ısınmıyor ama yine de rahatsız oluyorum. Garantiye gondermeyi duşundum ancak şu konuları gordum ondan da korktum ne yapacağımı şaşırdım. Bahsettiğim konular;

Asus RTX 2060 Ekran Kartım Arızalandı Asus icin yazılan 'Asus RTX 2060 Ekran Kartım Arızalandı' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Asus hakkında şikayet yazmak icin tıklayın!
www.sikayetvar.com

Asus Servis Muşteri Taleplerini Dikkate Almıyor! Asus icin yazılan 'Asus Servis Muşteri Taleplerini Dikkate Almıyor!' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Asus hakkında şikayet yazmak icin tıklayın!
www.sikayetvar.com

Ya bana da iade yaparlarsa ne yaparım? 2800TL'ye ne alayım ben şimdi hicbir şey yok o fiyata artık.
Sizce garantiye gondermeli miyim? Gondersem bir dert gondermesem bir dert.
%50 fan hızına alarak ve FPS sabitleyerek gecici cozumler buldum ama icim rahat edemiyor maalesef. Kart riskli seviyelere cıkmıyor ama arkadaşımda aynı parayı verdi bende aynı parayı verdim benim kartım neden daha sıcak calışıyor?
Bir de duyduğum kadarıyla THH 6 aya kadar değişim ve iade desteği sunuyormuş herhalde. Bu doğru mu? 6 aydan sonra kartım bozulsa ne olacak? Anlamadım.