Merhabalar;

Son 1 ay icinde yaşandı olaylar.
*Monitorun servisi olan Tecpro adlı firmaya ışık sızması sorunundan dolayı urunumu (garanti suresi icerisinde) onarımı icin elden en ufak ciziksiz hicbir fiziksel kusuru olmadan teslim ettim. Danışmadaki bayana urunun hicbir fiziksel kusuru olmadığını titizlikle kullanıldığını belirttim ve oyle de teslim almak istediğimi soyledim. Aradan 1 gun gecti SMS ile ışık sızması sorunuma dair hicbir işlem yapılmadığını, cihazın hazır olduğunu teslim almam gerektiğini oğrendim. Monitorumu teslim almak icin Tecpro servise gittim. Monitoru getirdiler, inceledim ve monitorun arka kapagında cizikler olduğunu gordum. Buna istinaden teknik servisteki eleman ile goruştum. Bu ciziklerin normal ve kılcal olduğu ve kullanım kaynaklı olacağını soyledi. Cizikler monitorun arkasında ve hicbir şekilde kullanımdan olamaz kasten yapılmış bir durum dedim. Yapabileceğimiz bir şey yok deyip monitoru bize verdiler. Monitoru benim tarafımdan teslim ederkenki servis fişinin iceriğinde ciziktir vesaire bir ibare bulunmuyordu, bulunsa idi bunları not etmek ile yukumlu olduklarını sanıyorum. Bu konuda ne yapmam gerek?

Sizlerden yardım rica ediyorum.