Merhaba arkadaşlar.

Sinerji bilgisayarı mutlaka duymuşsunuzdur yahut bizzat alışveriş yapmışsınızdır belki. Altunizade'de parca satan sistem toplayan bir işletme. Ben de bir hata edip guc kaynağımı en ucuz orası diye internet uzerinden sipariş verdim. Fakat kısa sure sonra alacağım ekran kartı değiştiği icin guc kaynağını daha kuvvetli bir modeliyle değiştirmem gerekecekti. Fakat iade edeceğim guc kaynağının ambalajını merak edip acmıştım.

Yakın olduğu icin kargoyla uğraşmak istemedim direk arabaya atlayıp mağazaya gittim. İceride nazik bir beyefendi calışan vardı. Durumu anlattım o da patronuyla goruşmeye gitti. Aldığım cevap, "ambalajını actığım icin" iade alamayacakları idi. Sonra ben calışanla konuşurken patron kendi geldi ve beni aşağılayıcı ve suclayıcı bir tavırla tersledi. Hakkımın olduğunu, koşulsuz iade edebileceğimi soylediğimde "ben bunu nasıl satacağım", "sen boyle urunu alır mıydın" diye sacma sapan argumanlarla beni resmen dukkandan kovdu. "bu benim sorunum değil urunu satan ve bu sorunlara cozum uretmekle yukumlu olan sizsiniz" dediğimde bir de bencillik ile suclandım.

Kısacası bu lağım cukuruna yolum duştuğu icin gercekten uzuldum. Ben bu kucuk mağazalardan fiyatı bir kenara işi seven insanlar yapıyor diye almayı tercih ediyorum. Ama sahibin utanmaz bir paragoz olduğunu gorunce ebediyyel ebet kara listeye koydum.

Avukat arkadaşımı aradım pazartesi gunu vekalet cıkarmaya gidiyorum. İnşallah diretirler de icraya gotururuz.

Soyleyeceklerim bu kadar. Sinerjiden almayın aldırmayın. Paranız sizin cebinizdeyken iyisiniz. Cıktığı andan itibaren keriz oluyorsunuz.