16 Aralıkta almış olduğum ASUS Prime anakartımı geldiği gibi sisteme taktım ve RAM slotlarında arıza oldugunu fark ettim. Hic beklemeden kutusunu eksiksiz bir şekilde kargolayarak Hepsiburada'ya iade icin geri yolladım. (Satıcı Hepsiburada'nın kendisi) bana 22 Aralık gibi donuş yapıldı ve urunun servise gidip servis raporundan sonra ya değişimi ya da iadesi yapılacaktır denildi.

Benim anlamadığım konu 14 gun icinde koşulsuz iade hakkı yok mu? Varsa bu servis cart curt ne alaka? 1 gun bile bende kalmadan geri yolladım urunu. Her neyse tamam dedim servisi kabul ettim ama sadece iade istiyorum değişim istemiyorum diye belirttim. Telefondaki kişi de bana hemen servis işlemlerini başlatıyorum, bugun icinde servise ulaşır 20 iş gunu icinde de bilgilendirilirsiniz dendi. Bugun gunlerden 5 Ocak ve ben urunu 17 Aralık da iadeye gonderdim, bana gelen mesaj ise urunun bugun servise gonderildigi 3 şubat'a kadar servis suresinin tanındığı. Şimdi Hepsiburada'nın yaptığı bu davranış etik mi? İnternetten elektronik alınmaz bir kez daha anlamış oldum ve de 14 gunluk koşulsuz iadeymiş cartmış curtmuş hepsi boş laftan ibaret.