Arkadaşlar merhaba. Son zamanlardaki tum aramalarımda Technopat forumlarından bayağı bilgi aldığım icin Technopat ailesine katılmaya karar verdim Bir konuda desteğinize ihtiyacım var.

MSI RTX 3070 Gaming X Trio ekran kartım arızalandı. Servispoint'e gonderdim ve değişim/iade onayı aldı. Bana verilen belgeyle kartı aldığım yer olan İtopya'ya değişim icin başvurdum. Şu anda ellerinde kart olmadığını ve ne zaman geleceğini bilmediklerini bu sebeple istersem para iadesi yapabileceklerini soylediler. Malum son birkac hafta da kart fiyatları fahiş yukseldi. 6.950 TL'ye aldığım kartın aynısı ve muadilleri neredeyse 10.000 - 12.000 civarına satılıyor bazı yer ve kişilerce. Yani para iadesini kabul etsem yenisini almak icin neredeyse aldığımın 2 katı odemem gerekecek. Ben de haliyle para iadesini kabul etmeyip kaybedeceğim zamanı da goze alarak urun geldiğinde değişim icin bekleyeceğimi soyledim. Fakat 30 gun icinde urun gelmez ve değişmezse otomatik para iadesi yapılacağı soylendi. Şimdi sorum şu. 30 gun icinde yeni urun gelmez ve değişim olmazsa para iadesi dışında başka bir hakkım var mı? Cunku para iadesi durumunda cok buyuk zarara uğrayacağım. 200-300 TL olsa sorun etmeyeceğim fakat şu anki piyasa fiyatlarına gore neredeyse 5.000'e varan fark var.

Konu hakkında yorumlarınızı rica ediyorum.