Merhaba arkadaşlar size bir konudan bahsetmek istiyorum fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Site aracılığıyla 100TL'ye bir LoL hesabı alıyorum, 1-2 gun sonra aynı siteden 110TL'ye satıyorum. Sattığım kişi 1 ay sonra bana mesaj atıyor; sattığın hesap geri alındı, eğer bana hesabı geri vermezsen veya paramı geri odemezsen suc duyurusunda bulunup dava acacağım. Bu mesajın ardından 1-2 hafta gecti bugun şoyle yazmış; bugun mahkemeye dilekceyi veriyorum. Bilgilerini de site yetkilileri mahkeme ile paylaşacak.
Siteden bana gelen bildirideki mesajda şoyle yazıyordu; X adlı uye size verdiği surenin bugun dolduğunu iletmemizi rica etti. Kendisi bugun suc duyurusunda bulundu ve savcılık bize ulaştığında gerekli bilgileri onlara teslim etmek zorundayız. Bilginize sunar ve iyi gunler dileriz.
Olay şu ki ben bu hesabı geri almadım, ilk sahibi ben değilim başkasından aldım kanıtları da mevcut.
Şimdi size soruyorum, boyle bir olaydan başıma sıkıntı gelir mi(para cezası, mahkeme)? Suc duyurusunda bulundum, mahkeme vb şeyler soyluyor. Sadece merak ettiğim icin size sormak istedim. Sağ olun, iyi gunler.
Satılan Lol hesabının 1 ay sonra geri alınması
Hukuk0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Satılan Lol hesabının 1 ay sonra geri alınması