Arkadaşlar şikayetvar'a yazdığım şeyleri direkt olarak kopyalıyorum;

7 Aralıkta urunu teslim aldım ve gelir gelmez calıştırdım. Bir de baktım ki jak coğaltıcısını taktıktan sonra ne ses geliyor ne de mikrofon calışıyor. Sordum soruşturdum teknik servise gonderdim. 1 hafta icinde geri geldi ve urunde hicbir sorun yok dendi. Ondan sonra Hepsiburada'dan ilk olarak iade talebi oluşturdum. Hepsiburada calışanları urunu gelip almalarına 1 gun kala teknoraks ile iletişime gectim. Dedim boyle boyle onlarda dedi ki tamam o zaman size bir jak coğaltıcısı gonderelim dediler. Bende sevindim kabul ettim ama dedim ki "peki ya gene bu jak coğaltıcısıyla calışmazsa? Calışsa bile bir sorun olunca beğenmeyip iade edebilir miyim? " Dedim. Adam " o zaman bakarız" dedi tam olarak. Neyse jak coğaltıcısı elime gecti iki gun sonra ve teklifi kabul ettikten sonra Hepsiburada'dan iade talebimi iptal etmiştim. Yahu gene calışmadı. Teknoraks ile iletişime gectim tekrardan. Dedim "e bu gene calışmadı? " Onlarda dedi ki "teknik servisten iade/değişim raporu alın bize ulaştırın geri odeme yapalım dediler. Bende teknik servis ile iletişime gectim bugun. Onlarda bir mail hesabına yonlendirdiler. "Size gonderdiğim halde bu hicbir şekilde calışmadı ve siz urunde bir sorun yok demiştiniz" dedim. Onlarda dedi ki "iade değişim raporu lazım" yahu ben bunu gondersem gene bir şey değişmeyecek gene bir şeyi yok bunun deyip geri gonderecekler. 1 ayımı caldınız 1 1! 1 ay boyunca ne arkadaşlarımla sanaldan konuşabildim ne de derslere katılabildim. İnsan sırf bunun icin bile kulaklığı muşterisine verip ustune %100 geri odeme sağlar be. Nasıl bir muşteri memnuniyetidir bu? Gorende kulak ici kulaklık sanacak ya.

Ne yapacağımı hic bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var. Tuketici haklarıyla da ilgili bir bilgim yok maalesef.