Arkadaşlar 2019 Ocak 16 tarihinde metrogros bursa şubesinden Huawei P20 Lite aldım ve başıma gelmeyen kalmadı telefonu alır almaz kamera lensi duşuk vaziyette geldi ve direk servise gitti servis onarım yaptı ve kullanıma gectim.
Sonrasında bu sene her şey oldu bu yaz 2 IMEI numaramda calındı ve bu metroda cok sayıda şikayet aldığını ve calışan bir arkadaşının bile calmışlar sonra ben bu hafta carşamba garantisi var iken garantiye yolladım ekranın sol ust de sarı bolge vardı 2 IMEI calındı bir de kamera lensi duştu ve kamerada lekeler oluştu diye bugun servis kontrol etmiş aradım bana ne dediler hemen soyleyeyim.
Cihazının arka kapağında acılma varmış ben gormemişim sonra ekrana darbe almış ki ekran koruyucusu var ondan sonra sarı bolge oluşmuş kenarda sonra kasada cizikler varmış kullanıcı hatası deyip 950 TL para istediler.
Bunların nasıl 5 paralık insan olmadıklarını gordunuz. Kesinlikle bir daha metrodan Migros'tan telefon tablet alayım dersiniz benim mağduriyetimi yaşarsınız ben şimdi tuketici hakem heyetine başvuracağım duşuncelerinizi de almak istedim.
Ritzy servisi
Hukuk0 Mesaj
●1 Görüntüleme