HB uzerinden ekran aldım bir sure sonra sorunları cıktı ve servise yolladım. Servis urunu kusurlu buldu. Servis belgesine gore urunun ve muadillerinin stokta olmadığını para iadesinin yapılmasının uygun olduğunu belirtti. HB ile iletişime gectim onlara urunun HB uzerinde satışta olduğunu belirttim ve HB uzerinden değişim istedim. HB ise servis raporuna gore hareket edeceğini soyledi. Şimdi ben THH başvursam kim haklı olur? Servis para iadesi yapın diyor. Ben değişim istiyorum.

PENTA

Sayın Yetkili, Servisimiz D-MARKET ELEKTRONİK HİZ.VE TİC tarafından gonderilen MMTH1EE0019380000E3900 seri numaralı 27 ACER XZ272Pbmiiphx FHD 1920x1080 IPS 4MS (DP HDMI) MM GAMING MONITOR urunun yapılan kontrollerinde arıza tespit edilmiş olup, urun iadesi uygun gorulmuştur. Urun servisimizden gonderilmemiş olup, tuketiciden urun talep etmeksizin ucret iadesi yapılması uygundur. Aynı ozelliklerde veya muadil ozellikli urun stoklarımızda mevcut olmadığından Tuketici secimlik haklarından değişim hakkı tercih edilememektedir. Urunsuz iade işlemleri icin gereğini rica ederiz.
Genişletmek icin tıkla...

HB

Merhaba Batuhan Bey. Oncelikle servis raporundaki bilgi istinaden işlemleriniz sağlanacaktır. Farklı şekilde yardımcı olamıyoruz. Anlayışınız icin teşekkur ederiz. İyi gunler dileriz.
Genişletmek icin tıkla...