Merhaba arkadaşlar, GameSatış uzerinden 7 ay once hesap satın almıştım. Hesabın ici boştu ve hesap 17 yıllık hesaplardı, ben bu hesabın icine CS:GO'da yaklaşık 1200 TL'lik envanter dizdim, oyunlar aldım ve CS:GO'da bayağı bir emek verdim fakat 3 gun once hesabıma uyarı geldi başkası tarafından erişilmiş olabilir diye. Ben aldığım oyun faturalarını, kart bilgilerini, ilk maili, telefon numarasını, kullandığım Steam cuzdan kodlarını atmama rağmen acmadılar. Benden istedikleri tek şey 2021 yılında 18. yılını doldurucak olan Half-Life'ın CD Key'ini istiyorlar. Satıcı bende yok diyor ve haliyle hesabın kilidini acamıyorum. Ne item satabiliyorum ne arkadaşlarımla konuşabiliyorum ne oyun oynayabiliyorum. Ben bu satıcıyı dava etmek istiyorum. Sozleşmede bazı maddeler var, aşağıya bırakıyorum.
Satıcı; satışını yaptığı Urun'lerin Alıcı'dan haksız bir şekilde geri alınması, Alıcı'nın zarara uğratılması, haksız kazanc sağlanması ve bunlarla sınırlı kalmaksızın alıcıyı mağdur durumda bırakan tum durumlar icin direkt olarak sorumludur. Satışını yaptığı Urun'lerin garantisi ve doğruluğunun kendisinde olduğunu, aksi takdirde 5000 $ (beşbin Amerikan doları) tazminat odemekle yukumlu olacağını kabul, beyan ve taahhut eder.
Bu adamı dava ettiğimde site bana gerekli bilgileri veriyor. Ne yapabilirim, nasıl bir yol izleyebilirim?
GameSatış uzerinden alınan hesap kısıtlandı
Hukuk0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- GameSatış uzerinden alınan hesap kısıtlandı