Merhaba. 11 Aralık cuma gunu https://www.hepsiburada.com/acer-eg220qp-21-5-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-led-monitor-um-we0ee-p01-p-HBV000011FPI3?magaza=BOZDAN Teknoloji&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_camp aign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.p c&v=1.22.1 bu monitoru satın aldım.
Urun cumartesi elime gecti ancak 3-4 adet olu piksel mevcuttu. Bu sebeple Hepsiburada'yı aradım ve iade/değişim talep ettim. Bana talep oluşturup 14 gun icerisinde verilen kod ile urunu kargoya vermem istendi.
14 Aralık Pazartesi yani bugun urunu kargoya teslim ettim. Mail adresime veya telefon numarama bir bilgilendirme gelmedi. Akşam saatlerinde satıcıyı arayıp goruştum ve bana iadenin onaylanması icin beklememi, iadenin pakette ve urunde hicbir hasar yoksa alınacağını belirtti. Urunde oluşturduğum herhangi bir hasar mevcut değil. Kutusunu acarken kucuk bir kısmını yanlışlıkla yırtmıştım. Ancak ayıplı bir urunun koşulsuz şartsız iadesi kabul edilmek zorunda değil midir? Şimdi bana iadenizi hasar var diye kabul etmedik derlerse ne yapmalıyım? Sonucta iadede hasar olmamasının gerekliliğinin sebebi o urunun tekrar satabilmek icin olan bir kural. Ayıplı urunu tekrar satamaz/satmamalı. telefonda da satıcı olu pikselle alakalı herhangi bir şey soylemedi veya ayıplı mal hakkında.
Olu pikselli monitor iade sureci nasıl işler?
Hukuk0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Danışman
- Hukuk
- Olu pikselli monitor iade sureci nasıl işler?