Merhaba arkadaşlar, Razer Kraken X USB kulaklığım 6 ay 5 gunlukken arıza verdi ve servise gonderdim ve 21. iş gunu aldığım yeri arayıp sitelerinde stok goremediğimi eğer depoda stok varsa secimlik hakkım gereği birebir değişim istediğimi soyledim ve sağ olsunlar hic sorun cıkarmadan ertesi gun gonderdiler. Gonderilen urun 2 gun sonra elime ulaştı ve ilk gun birkac saat sonra aynı arızayı verdi. Satıcı ile iletişime gectim ve aynı sorunun yeni cihazda da cıktığını soyledim. Farklı PC'de deneyince de sorunlu olduğunu soyledim. Bana ellerinde kalmadığını servis kabul ederse ucret iadesi yapabileceklerini başka bir şekilde yardımcı olamayacaklarını soylediler. Değişen urunu gonderirken de stok olmadığı icin şuphelenmiştim ve parayı kabul etmedim. Tuketici hakem heyetine olayı aktardım. Ancak 1.5 aydır savunması istendi yazıyor. 1 ay yasal sure diye hatırlıyorum ama pratikte nedir bir fikrim yok. Ne yapmalıyım?
Urundeki arıza: Tıslama, cızırtı ve Mic acınca sol kulaktan sinyal sesinin artarak gelip sonmesi ve durumu tekrarlaması.
Ucret iadesi: 370 TL, urunun guncel fiyatı 650 TL.
THH 1.5 aydır savunma gelmedi ne yapmalıyım?
Hukuk0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Danışman
- Hukuk
- THH 1.5 aydır savunma gelmedi ne yapmalıyım?