Ekim ayında bir hevesle Modart PC-MA1 sistemi aldım. Fiyatı ve sitenin guvenilirliği beni cezbetti, yaptık bir hata.

1 gun icerisinde bilgisayar geldi. Kurduk mis gibi kullanırken daha 2. gun video izlerken mavi ekran hatası aldım. Daha devam etmez diye duşunurken iyice sapıttı ve kapatırken acarken, video izlerken hatalar belirmeye başladı. Servise gonderdik 15 gun icerisinde PC geri geldi. PC'yi actık 1 saat gecmeden gene mavi ekran hatası aldık. Meğer arızalı parca olmasına rağmen sadece format atıp gondermişler. Gene kendilerine ulaştık, urun artık arızaya duştuğu icin sıfır PC gondereceklerini belirttiler. 2 gun icerisinde bize gonderin, en kısa surede sıfır bilgisayarı size gonderelim dediler. PC'yi kargoladık gonderdik. Cumartesi oldu, pazar oldu, pazartesi oldu, salı oldu, artık tak etti, tekrar aradım. PC daha servise bile gitmemiş. Servise gidip sıfır PC yola cıkacak dediler. Cumaya kadar izin istediler, burada bile sozlerinden caydılar. Geldik en can alıcı noktaya. Cuma gunu gecti, Pazartesi oldu PC kargoda diye duşunuyoruz Bugun bekliyoruz PC gelsin diye. Saat 4 oldu gelen giden yok. Arayalım dedik, başımızdan aşağı kaynar sular dokuldu. PC servise gidecekmiş. Servis arızalı parcayı değiştirecekmiş, sıfır PC falan gondermeyeceklermiş (Bir kez daha bizi oyaladılar ve kandırdılar.) Biz tabii sinirlendik hakkımızı aradık illa parca değiştirilip gonderilecek dediler, vakit bile vermediler. PC ne zaman gelecek ne olacak bilmiyoruz. Sipariş verdiğinizde 1 gunde bilgisayar gonderiyorlar, servise gidince gunlerdir oyalıyorlar yok o gun yok bugun gondereceğiz diyorlar ayrıca yalan da soyluyorlar. PC alalı 2 ay oldu. Maksimum 15 gun kullanabildim. Bir daha Gaming Gen TR'den hicbir şey almam.