Acer dizustu bilgisayarımı klavye, touchpad ve şarj ile ilgili sıkıntılar yuzunden garantiye yolladım.
Teknik servise ulaşma tarihi 12/01/2021.
Cihazı gonderirken icerisinde 8 GB orijinal bellek ve 8 GB kendimin alıp takmış olduğum bellek vardı.
Cihazım ulaştıktan sonra gelen mesajda cihazıma bellek ve SSD takmış olduğumdan dolayı garanti dışı kaldığı ve ucretli onarım yapılabileceği aktarıldı. Ben de bunun uzerine hicbir işlem yapılmadan geri gonderilmesini talep ettim ve telefon uzerinden de hicbir parcaya mudahale edilmemesini ekstra olarak soyledim.
Cihaz elime 26/01/2021 tarihinde ulaştı.
Bilgisayarı actığımda ise takılı RAM miktarının 8 GB olduğunu gorur gormez şoka uğradım. Hemen altını actım ve 8 GB orijinal bellek yerine 1 GB bilinmeyen bir marka bellek takıldığını gordum. Hemen resmini cekip servise mail yolladım. Gelen cevap ise "bu konuda cihaz tarafımızca ucret kabul edilmediğinden işlemsiz olarak gonderilmiştir."
Bu tamamen yalan. Gonderdikleri 1 GB bellek de hasarlı zaten, bilgisayar algılamıyor o belleği.
Mağdur edildim. Bilgisayarımın duşuk performansı yuzunden işlerimde sıkıntıya uğradım. Acilen bu sorunumun giderilmesini istiyorum. Rezillikten başka bir şey değil. Hangi tanıdığımı gorsem asla Acer'e bulaşmamalarını soyluyorum artık. Az once CİMER ve Şikayetvar sitesine kayıt actım. Daha ne yapabilirim, tavsiyeleriniz nelerdir?

Dosya Ekleri acer.jpg 162 KB · Goruntuleme: 169