Merhabalar herkese, Hepsiburada'dan 10.11.20 tarihinde Lenovo Ideapad Gaming 3-15IMH05 model bir dizustu bilgisayar aldım. 12.11.20 tarihinde elime ulaştı. Cihazda cızırtı sesi fark ettim ve gerek buraya konu acarak, gerekse Lenovo ile konuşarak durumun normal olduğunu anladım. Fakat yine de urunu iade etmek istedim, urunu uzun sure boyunca kullanabileceğim hissiyatı oluşmadığından ve oldum olası masaustunu tercih ettiğimden iade işlemini başlattım. 14 gun icerisinde koşulsuz ve şartsız iade hakkım olduğunu biliyordum. Sitesinden iade işlemini başlattım, gerekli kargo bilgilerini bana verdiler. Bende kargoyu acarken video cektiğim haliyle paketleyip eksiksiz geri gonderdim. Gondermeden once vaktim olmadığından bilgisayarı sıfırlamadım ki destek hattına sorduğumda gerek olmadığını soylediler. Sonuc olarak 18.11.20 tarihinde bana "urununuzu teslim aldık" diye bir mail geldi ve mailin devamında urun 2 iş gunu icerisinde incelenerek size bilgi verilecektir denildi. 23.11.20 tarihinde arandım ve cihazın şifresini sordular. Maalesef tam hatırlayamadım şifreyi, nedense farklı bir şifre kullanmıştım ve hatırlayabildiğim kadar soyledim. Kişi yanlış olması durumunda tekrar arayacaklarını soyledi. 26.11.20 tarihinde destek hattına yazarak 4. iş gunu olduğunu ama hala cevap alamadığımı soyledim. Bana iadelerin geri donuşler 7-10 iş gunu olarak belirlenmiştir dedi ve verilen sehven bilgiden dolayı ozur dilediler. Peki diyerek beklemeye devam ettim. 3.12.20 tarihinde arandım fakat duymadığımdan oturu cevap veremeyip, ilerleyen saatlerde aradım kendilerini. Urunun Lenovo'ya gonderilmiş ve kendilerine geri donduğunu oğrendim. Kişi talep oluşturup yarın sizi tekrar arayacaklar dedi. Bugun 04.12. 20 tarihiyle arandım ve tekrar şifrem soruldu. Bende tekrar hatırlamayarak olası şifre kombinasyonu soyledim ki maalesef uykumdan kalkarak telefonu actığımdan şifreyi sıfırlamayı teklif etmek aklıma gelmedi. Bugun tekrar destek hattına yazdım ve surenin gectiğini, halen sonu alamadığımı belirttim. Kendisi durumun iletilmiş olduğunu, kaydımın aktif olduğunu soyledi. Tarafıma 1-3 iş gunu icerisinde geri donuş yapılacağını belirtti. Bu talep ile ilgili tarafıma mail ulaştı. Şu an durum boyle onumuzdeki gunler hafta sonu olduğundan bir donuş alamayacağım bu sırada en azından sizlere danışmak istedim. Surec beklediğimden cok ama cok fazla uzadı. İşi uzatıyorlar mı yoksa durum şu anlık normal mi gorunuyor pek anlamadım acıkcası. Ve şu şifreyi oğrenmemin bir yolu bulunuyor mu merak ediyorum. Ayrıca onumuzdeki hafta icinde tutumun ve diretmem gereken haklarım hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkurler yorumlarınız icin.