Bu sorunları yaşadım icin başvurmuştum bugun video kasayı bilirkişiye verdim nasıl sonuc alırım? Ve bilir kişi ne demek? Oncelikle kasanın LED degiştirme dugmesi calışmıyor ve kasanın icinde metal soyulmuş, bu olaylar oldu aşagıdaki, ben de dayanamayıp gittim THH başvudum. Bir de AMD WattMan hatası var, ekran kartının kasanın icine 1.5 m kablo atmışlar ve videolu kanıtım var bazı hataların da videosu mevcut, sizce THH beni haklı bulur mu?
Bundan 5 ay once OEM kasa topladım. İlk aldığım zaman monitor arızalı cıktı. Ustunden 2 defa daha degiştirdim monitoru ceşitli hatalar verdi. Anakart, işlemci degişti. Servise yolladım ekran kartını geldi o sorun gecti başka sorun oluştu. En sonunda kasayı komple servise yolladım geldiğinde almaya gittim. Adamlar bana kasayı direkt verdi. Ben acıp kontrol etmek istiyorum dedim. Adam bana ben kontrol ettim dedi eve geldim kasa kutuya ters koyulmuş ve kasanın icine kasanın guc kablosunu atmışlar. Yani ekran kartına carpa carpa geldi kasa. Ertesi gun aldığım yere gittim mudurle konuşmak istiyorum dedim. Beni mudur yardımcısıyla konuşturdular. Durumu anlattım tamam dedi, son şans verin dediler kasayı gelip aldılar. Uzerinden 3 gun gecti kasaya bakmaya gittim kasayı daha acmamışlar bile. Bende aldım geldim tuketici hakem heyetine başvurdum. Nasıl sonuc alırım? Hakem heyetinden, olumlu mu olumsuz mu? Bahsettim firma Vatan. (Kasaya kablo atmaları falan elimde video su var )
Sizce nasıl sonuc alırım başvurdum. Sence nasıl sonuc alırım?
Vatan'dan alınan monitorun arızalı cıkması sonucu tuketim hakem heyetine başvurmak
Hukuk0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Vatan'dan alınan monitorun arızalı cıkması sonucu tuketim hakem heyetine başvurmak