Merhaba, şu an da bilgisayarım ucuncu kere teknik servisteyken buraya konu acmak istedim. Goruşlerinizi merak ediyorum.

Giriş: 2 yıl once Monster Notebook'tan alınan bir Tulpar T7 V15.1 kullanmaktayım. Masaustu bir işlemci (i7-9700K) ve fabrika overclocklu bir GTX 1070 bulunduruyor. Kasası fazlası ile buyuk ve fanları sebebi ile cok ses cıkaran bir laptop ama benim icin bunlar sorun değil. Şu ana kadar hep duzenli olarak bakımını kendi servislerinde yaptırdım ve hicbir fiziksel hasara uğramadı. Yaşadığım sorunlara geciyorum:

Sorun 1: 2 yıl ve sayısız e-postanın ardından kendi sitelerinde bugun de cihazın suruculeri yanlış şekilde listeleniyor. O suruculeri yuklerseniz ses bile vermiyor bilgisayar, kendileri de onayladılar. Ama bu cok buyuk bir dert değil Clevo modelini oğrenip kendim edindim suruculeri. (Cunku aynı zamanda cihaz yanında gelen USB farklı bir modele aitti, karıştırmışlar koyarken.)

Sorun 2: 1 yıl sonra bakım yapılmasına rağmen cihaz aşırı ısınmaya başladı, zaten sayfasında paylaşılan clock değerlerini asla tutturamıyor. Servise verdim termal macun uyguladılar geri verdiler. 102 derece normaldir, bu laptoplarda zaten olur dediler.

Sorun 3: Garanti suresinin dolmasına 2 ay kala cihazın ekran kartı orijinal base clock hızının 200MHz altına kilitlendi ve buyuk problemler burada başladı. (Tahminimce ısınmadan dolayı) Servise verdim, termal macun uyguladık dediler, clock kilitlenmesi gitti, cokmeler başladı. Sıfırlamaktan orijinal driverlardan itibaren bugune kadar olan tum driverları denemeye kadar her şeyi denedim. Bu cokmeler herhangi bir 3D uygulama acılınca başlıyor ve gittikce kısa sure ile tekrar ediyor.

Teknik servise kapalı oldukları icin kargo ile vermek gerekti ve verdik. (kırılmasın diye kendi yan sokaklarından verildi, kargo şirketi sağ olsun el ile teslim etti)
Cihaz teknik servise giderken ben bakım yaptırdıktan sonra bu durum ortaya cıktığı icin GPU değişimi talebinde bulundum, teknik servis işlemleri yapılırken aranmadım ve bana sorulmadan cihaz bana tekrar kargolanacak dendi. İşlemler hakkında bilgi almak isteyince soyledikleri şey: "Son bakım sırasında soğutma borusu vidası sıkılmamış, ısındığı icin cokuyormuş. GPU hatasını duzelttik. Değişim reddedildi."

Sorun 4: 2 ay sonra(bu sırada garanti bitmiş oldu) kendilerine belirttiğim gibi cokmeler tekrar başladı. Muşteri temsilcisine durumu uzunca belirttim, teknik servisten bir supervisor ozel olarak ilgilenecek lutfen saat 10.00'da bize gelip bırakın dediler. Bugun testleri yapan arkadaş aradı diskleri silmek icin izin aldılar, hicbir hata bulmamış (kendisi hangi testleri yaptığını ozellikle belirtmiyor), yapılan testler nedir dediğimde kesinlikle cevap alamıyorum. (Yalnız kendisi benim isteğim uzerine Heaven Benchmark calıştırdı ama Extreme ayarlara almayı reddetti) Kendileri 10 gun sonra servis acılınca gelip hatayı siz gosterirsiniz dediler. Ayrıca ozellikle GPU'ya hafıza testi yapılıp yapılmadığını sordum, yapılmamış. Sonrasında beni arayan ikinci kişi, diğer firmalardan değişim ornekleri verince "Diğer firmalar ile ilgilenmiyorum, burası farklı firma cevabını verdi." Kendisine katılıyorum, hem de cok farklı.

Haber geldikce guncelleyeceğim.