ASUS'un kur farkı yuzunden yaşattığı mağduriyet
Hukuk0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- ASUS'un kur farkı yuzunden yaşattığı mağduriyet
-
26-10-2022, 01:43:31Merhaba arkadaşlar. 31 Aralık 2020 gunu Vatan Bilgisayar'dan toplama bir bilgisayar aldım. Bilgisayarı kullanmaya başladığımdan itibaren surekli ceşitli sıkıntılar cekmeye başladım. Ilk basta monitoru algılamıyordu, onu hallettikten sonra BIOS'um SSD gormemeye başladı. Onu da bir şekilde hallettikten sonra surekli mavi ekran almaya başladım ve bunuda burada paylaştım sağ olsun bir arkadas elinden geleni yaptı cok yardımcı oldu yine de sorunlarım duzelmedi. Bende en son care olarak sorunun nerede olduğunu bilmediğim icin butun bilgisayar parcalarını servise gondermeye karar verdim. 2 hafta once butun parcaları servise gonderdim. 2 gun once Vatan Bilgisayar'a gidip durumu oğrenmek istediğimde ekran kartı icin urun iadesinin işleme alındığını gordum ve şoka girdim. Biz sadece onarim ve değişim talep etmemize ragmen adamlar kafalarına gore urun iadesi girmisler. Ben bu kartı cok ucuz miktara aldim ve su an kur farkından dolayı 2800 lira zamlanmış. Bu konunun ustunde durmaya kararlıyım. Vatan Bilgisayar'daki calışanlarla onarım talebi tekrar yolladık ama bunun yeterli olacağını duşunmuyorum. Ellerinde urun olmadığı icin bana iade edeceklerini soyluyorlar ama eger iade durumu olursa cok buyuk bir zarar yaşamış olacağım ve ustune para ekleyip ekran karti alacak durumum yok. Ne gibi bir yasal işleme basvurabilirim yardımcı olursaniz sevinirim. Ekran kartımın markasi ASUS Dual RTX 2060 6 GB EVO