Merhaba, tavsiyelerinize ve goruşlerinize ihtiyacım var.
Birkac gun once birisi bizi aradı ve kendilerinin oluşturduğu Online eğitim sistemi uzerine bilgilendirdiler. Sonraki gun ise birisi evimize gelip, sistemi anlattı, canlı derslerin nasıl olduğunu vb. aylık 300 TL ucreti olduğunu soyledi. Annem de şu anki maddi durumumuzun iyi olmadığını o yuzden istemediğimizi soyledi fakat 14 gun deneme suresi olduğunu yine de bir denememizi istedi adam. Sozleşme imzaladık, sozleşmede 14 gun icinde hicbir ucret odemeden cayma hakkımızın olduğu yazıyordu.
Yaklaşık 10 gun sonra temmuz Basın Yayınlarını (Canlı ders sistemini veren firma) aradık ve sozleşmeyi iptal etmek istediğimizi soyledik. Konuştuğumuz kişi ise talebimizin iletildiğini ve bize geri donuş yapılacağını soyledi. Biz 4 gun boyunca, her gun aradık ve aynı şeyi soylediler. Bugun geri donuş yaptılar ve yazılı olarak belirtmemizin de gerektiğini soylediler fakat bugun 15. gun olduğu icin artık edemeyeceğimizi soylediler.
Şu anda ne yapacağımızı bilmiyorum. Annem şu anda Tuketici Danışma Hakları ile konuşacak, sizce bir sonuc cıkar mı veya elimizden gelen bir şey olur mu?
Sozleşmeden caymak istediğimi soylememe rağmen cayamadım
Hukuk0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Sozleşmeden caymak istediğimi soylememe rağmen cayamadım