Eylul ayında satın aldığım sistemde istediğim kasanın stokta olmaması sebebiyle farklı bir kasa onerildi ben de kabul ettim. Sonucta Corsair marka pek sıkıntı cıkarmaz diye duşunmuştum. Bu kısımda sıkıntı yok. Asıl sıkıntı bir saat boyunca kapının onunde bekletildik. Bilgisayarı kontrol ediyoruz lutfen bekleyin dediler.

Kasayı en sonda teslim ettiler ve evde actığımda bir fanın calışmadığını gordum. Ondan sonrasında anakartla kasanın birbirine uyumlu olmadığını oğrendim. Yani anakartta iki cha fan girişi varken kasamda uc tane fan var ve bu kısımda donanımcı arkadaşlar tarafından uyarılmadım. Benim de bilgim yoktu. Bir gun sonra mağaza gorevlisini aradım ve bana fan coğaltıcı almam gerektiğini soyledi, coğaltıcıyı satın almadan once kafama takılan "acaba ortadaki fanı anakarta bağlasam calışacak mı?" sorusu oldu. Bugun denedim ve fanın zaten fabrika cıkışlı olarak arızalı olduğunu fark ettim.

Şimdi arızalı olduğunu kanısına nereden vardığımı sorabilirsiniz ancak zaten ilk aldığım gunden beri bağlı olmayan bir fanı taktığımda calışmaması durumunda aklıma başka bir şey gelmiyor şahsen.

Size soruyorum arkadaşlar bu nasıl bir kontrol? Bir saat boyunca kapının onunde hem bekletiliyorsunuz hem de bozuk fanlı bir bilgisayarı sizin elinize teslim ediyorlar. Ustune ustluk adam gibi bilgi vermeden bunu yapıyorlar. Bir fan coğaltıcı masrafını bile karşılamıyorlar. Hafta ici kendileriyle goruşeceğim. Eğer sonuc değiştirmeyle gercekleşmezse ilk işim tuketici hakem heyetine başvurmak olacak.