Selamlar. 23.10.2020 tarihinde Hepsiburada uzerinden ubm bilişim satıcısından HDD sipariş ettim. Kargo 1 hafta surdu ve 30.10.2020 tarihinde elime gecti, HDD'yi 11 gundur kullanıyorum. HD Tune ile error scan testinde 4 tane hasarlı ve 2 tane boş bolum cıktı 1-2 saat once yaptığım testte.

Sorularım şunlar:
1- Hepsiburada uzerinden ubm bilişim satıcısından aldım, nasıl iade edeceğim? İade icin Hepsiburada'yı mı arayacağım yoksa ubm bilişim'i mi?
2- 14 gun gecmedi, bu maddeye gore gerekce gostermeden iade edebiliyorum değil mi?
3- Gerekce belirtmem gerekiyor diyelim, neyi gerekce gostereceğim? Ayıplı mal olduğunu kanıtlamam gerekiyor mu? Kanıtlamam gerekiyorsa bad sector olduğunu nasıl kanıtlayacağım?
4- Ubm bilişim satıştan kaldırmış urunu. Satıştan kaldırdıkları icin "iade alamayız" gibi bir şey diyemezler değil mi?

Sorularımı cevaplayabilirseniz sevinirim.

Surprizbozan: Detaylar WD Black 500GB 7200RPM 64MB cache HDD.
Paketleme gayet iyiydi, garanti belgesi yoktu. Kasaya duzgunce taktım, hicbir şekilde hasar vermedim. Direkt Windows 10 kurdum icine. Daha sonrasında surucu kurma vs. işlemlerini gecince HD sentinel indirdim ve diskin durumuna baktım. Performans 100, sağlık 100'du. Calışma zamanı 0'dı ve 1000 gunden fazla omru var diyordu, hicbir sorun yok gozukuyordu. Kullandığım surec icerisinde de hicbir şekilde fiziksel zarar verebilecek bir şey (carpma, darbe vs.) olmadı HDD'ye karşı. İlk aldığımda bir suru işim olduğu icin HD Tune testini yapamamıştım, bugun yaptım ve yaptığımda ise 4 hasarlı ve 2 tane boş bolum cıktı.