Kranovar dedi:
Tuketici Hakem Heyeti Kararına Firma İtiraz Etti Sinerji zaten onerilmiyor, linkleri yasak. Ekşi sozluk ve şikayetvar'a yazın. "Sinerji guvenilir mi?" diye alışveriş yapmadan emin olun herkes aratıyor. Sayfalarca forum konusu var. Millet bu yuzden almıyor onlarda ucuza satıyorlar satılabilsin diye. Sistemi gecen sene aldım. Haklısınız yaptık...
www.technopat.net

Sinerji Bilgisayar Alışveriş Deneyimim ve Garanti Sureci Sinerji Bilgisayardan 24.06.2018 Tarihinde hazır bir sistem aldım. İlk sorunum ekranda yırtılma nedeniyle başladı. FreeSync monitor kullandığım icin yırtılma tuhaf gelmişti. Sistemi bu sorundan dolayı garantiye yolladım. İlk yollayışımda sorun yok diye geri yolladılar bu işler boyle oluyor...
www.technopat.net

Sinerji Bilgisayarla Mahkemelik olduk Sevgili forumdaşlarım, az bucuk Sinerji Bilgisayar ile actığım konularıma denk geldiyseniz burnumun kotulukten cıkmadığını gorursunuz. Bilen ve bilmeyenler icin link: https://www.technopat.net/sosyal/konu/tueketici-hakem-heyeti-kararina-firma-itiraz-etti.811913/post-4981001...
www.technopat.net

Genişletmek icin tıkla...

6 ay civarı suren THH sonucu (Ben kazandım.) + 1 yıl 3 aylık mahkeme sureci.
(Yine ben kazanmış bulunmaktayım.) Mahkeme, THH kararının uygulanmasını hukmetmiş. Para iademi artık sonunda alabileceğim. Zamanında 3876 TL'ye aldığım hazır sistem yerine (Ryzen 1500X ve RX 570'li) artık tek 1 adet RX 570 alabilirim cunku RX 570, 4000 lira civarı oldu. Beni surundurdukleri icin Sinerji Bilgisayar'a buradan teşekkurlerimi sunarım (!) En azından adalet yerini buldu, buna seviniyorum. Konumu takip eden ve destekleyen arkadaşlarımın bilgisine sunarım.