Arkadaşlar merhaba, MSI GK60 model bir klavyem vardı. Control tuşunun alt tarafı kullanım sırasında kırılmıştı aylar oncesinde. Mouseumda da sıkıntı cıktı 1 hafta once o yuzden ikisini de garantiye gondereyim dedim. 3 Martta gonderdim klavyemi servispointe. İlk olarak verdikleri raporda değişim-iade raporu cıktı. Bunu İtopyaya bildirdim ancak ellerinde GK60 stoğu olmadığını, istersem para iadesi yapabileceklerini belirttiler. Ben de para iadesi istemediğimi, en kotu durumda klavyemi geri almak istediğimi belirttim. Bana MSI'ın Turkiye distributorunun Penta olduğunu soyleyip onlarla iletişime gececeklerini bildirdiler. Bu sırada ben stoklardan birşey cıkmayacağını anladığım icin kac kez servispoint'e lutfen klavyemi geri gonderin tarzında mailler attım ancak hepsine gonderemeyiz, urununuzun servis kayıtları MSI tarafından kapanmıştır, şu an sizinle İtopya arasında herşey diye belirttiler. İtopyaya kac kez belirttim iade etmek istemiyorum urunumu, geri istiyorum lutfen diye hem forumdan hem mailden hem de telefondan.

Daha sonrasında İtopya beni tekrar aradı ve urunun geri alınamayacağını, ya iade edip para alabileceğimi ya da urunun bir alt modeli olan GK50'yi bana verebileceklerini belirttiler. Ben de el mahkum GK50'yi gonderin pekala dedim. Bundan hemen sonra servispoint ile şansımı bir kez daha denemek istedim ve arayıp itopyanın bana boyle bir teklif sunduğunu, ben de teklifi kabul ettiğimi belirttim. Son kez urunumu geri gonderip gonderemeyeceklerini sordum ve bana urunuzu gonderebiliriz sıkıntı yok, İtopyaya gonderelim dediler. Şu ana kadar İade/Değişim gozuken arıza raporu bu telefon konuşmasından sonra ''Tamirsiz İade'' tarzı bir şeye donuştu. Ben de hemen ardından itopyayı aradım, daha onceki calışanlarına GK50'yi kabul ettiğimi ama sonrasında servispointle konuştuğumu ve bana urunumu geri gondereceklerini o yuzden GK50'yi iptal etmelerini istedim(2. kez konuştuğum kişi farklı biriydi). Hayhay dediler ve ben de telefonu kapattım. Akşam olunca yeniden bir arıza kaydı acılmış servispoint tarafından klavyeme, yine iade/değişim kararı konulmuş.

Bugun az once aradım ve dun konuştuğumuzu belirttim ve acaba klavyemi gonderdiniz mi diye sordum. Bana İtopya'nın kendilerine GK50'yi kabul ettiğimi belirttiklerini ve o yuzden kaydı kapadıklarını, artık acmanın mumkun olmadığını belirttiler. Bu işin cocuk oyuncağı olmadığını, surekli kararımı değiştiremeyeceğimi belirttiler. Şimdi soruyorum arkadaşlar ne yapmam gerekir sizce? Telefonda GK50'yi son care olarak cidden kabul etmiştim. Ancak daha oncesinde kendilerine hem mail yoluyla, hem forumdan hem de telefondan urunumu geri istediğimi belirttim. Tuketici haklarına şikayet etsem haklı bulunur muyum yardımcı olabilecek var mı lutfen? Klavyemiz tamir olsun diye gonderdik klavyemizden olduk.

Dosya Ekleri 1.png 27,2 KB · Goruntuleme: 18

2.png 43,1 KB · Goruntuleme: 19

3.png 45,9 KB · Goruntuleme: 23

4.png 46 KB · Goruntuleme: 23

5.png 49,3 KB · Goruntuleme: 19