11 Ekim gunu Karaca'dan 210 TL değerinde bir alışveriş yaptım fakat kargo adrese teslim değil şubeden teslim olduğundan evime gelmedi. Bende o donem yoğun olduğumdan gidip alamadım ve kargo geri gitti, bende iade ettim internet sitesinden. 20 Ekim gunu iade faturası kesilmiş gozukuyor sitede, 21 Ekim gunu ise bana şoyle bir mesaj geldi "Paranız iade edilmiştir, 10 gun icerisinde hesabınıza yatacaktır. Eğer yatmazsa bankanızla goruşunuz.". Bugun ise baktığımda para hala yatmamış. Bende Tosla kart ile yapmıştım alışverişimi, Tosla canlı desteğe yazdım. Benden iade edildiğine dair bir dekont istediler. Bende bunun icin Karaca'yı aradım bana dekont vermeleri icin. Onlar da bana sistemde gorunmesi gereken iade numarasının gorunmediğini, bu sebepten şu an bir şey sağlayamadıklarını soylediler ve kısa sure icerisinde bilgilendirme yapılacaktır dedi. Ben ilk defa internet uzerinden iade yapıyorum ve ilk defa boyle bir şey yaşıyorum. Karaca parayı iade ettiğini soyluyor ve tosla paranın benim hesabıma gecmesi icin dekont sağlamamı soyluyor. Bu para benim değil mi? Ben iade ettim, onlarda parayı iade etmiş. Neden hesabıma gecmesi icin iade faturası sağlamam gerekli?
Not: Tosla bana 10 iş gununun 6 Kasım'da tamamlandığını ve mesai bitimine kadar yatmazsa yazmamı, o zaman gecmediğine dair itiraz formu doldurup iletmem gerektiğini soyledi.
Karaca'dan para iadesi alamıyorum
Hukuk0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Karaca'dan para iadesi alamıyorum