RX 5600 XT Goruntu Bozukluğu Ne desem buna bilemedim 2K'ya alsam bile boyle ne yapayım buna ben. Fotoğrafda cok az cıkmış bende cok daha fazla gozukuyor. Her oyunda boyle iğrenc bir hata. Sen git hayalindeki bilgisayarı al ama bir hata yuzunden oyun oynamaya kork. Cidden delirdim yani en ufak bir bozuklukta oyundan...
5600 XT sistem oyunlardaki goruntu bozuklukları ve pikseller GTA 5 uzaktaki nesneler piksel hatta yakındakilerde piksel geliyor. Artik foroğraf atamayacağım cunku o kadar kaliteli bir fotoğraf makinem yok şoyle anlatayım bir nesne bayağı piksel piksel bunlar. Cok kucuk pikseller ama inanilmaz goze carpiyor oyun ayarlarim Full anisotropic filtering 16X'de...
Ekran kartımı garantiye nasıl gondereceğimi sormak istiyorum lutfen tecrubesi olan paylaşırsa sevinirim. (İstanbul dışı bir ilde oturuyorum)
1-Bana kartta sorun yok diye yollarlar ise bilgisayarı parcalayacağıma da eminim. Var mı boyle bir ihtimal? (Kendilerine sorunu mail ile anlattım servis talebi oluşturun dediler.)
2-Kargo ucretini kim karşılayacak? Ben karşılayacak isem ne kadar tutar? Kartın ağırlığı normal kartlara gore biraz fazla.
3-Ne kadar surecek? Yani kartım ne zaman elime ulaşır?
4-Asus ne kadar iyi bu konuda? (Garanti konusunda)