Merhaba, iyi forumlar. 8 Mart gunu Sinerji'den monitor aldım. Gigabyte 27 inc M.27F 1ms 144Hz. Kargo bana ulaşınca monitoru kurdum, actım ve monitorde 1 tane olu piksel cıktı. İade etmek istedim. Sinerji Bilgisayar'ı aradım ve durumu anlatım. Sinerji Bilgisayar destek ekibi bana urunu bizlere değil, Endeks Bilişim'e gonderin dedi. Ben de gonderdim ve kargo 22 Mart'ta servise ulaştı. Ancak 1 hafta sonra urun iadesi kabul edilmedi servis tarafından.
14 gun iade hakım bulunuyordu ve servis bu konuda yardımcı olmadı. Ve urunu bana geri gonderdi. Kutulu şekilde hala monitor duruyor. Ben de 27 Mart 2021 tarihinde tuketici haklarına başvuru formu oluşturdum, sizce tuketici hakları bu konuda nasıl yardımcı olur? İade hakkım olmasına rağmen servis onaylamadı ve her şey yerli yerinde. Notta belirttim, urunde olu piksel var ve tarafınızdan iade onayı bekliyorum dedim. Ancak iade reddedildi.
Aranızda daha once tuketici haklarını başvuru yapıp olumlu karar alan oldu mu? Ya da bu surec ne kadar surdu ve karşı taraf sorun oluşturduğu mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Sinerji Bilgisayar olu pikselli urunu iade almadı
Hukuk0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Sinerji Bilgisayar olu pikselli urunu iade almadı