Merhabalar. Temmuz ayında Acer marka bir dizustu bilgisayar aldım. Aldıktan 45 gun sonra hatalar almaya başladım. Aldığım hata: Bilgisayarı şarjdayken kapatıp pil gucuyle actığımda mavi ekran almamdı ve bu acılışın yaklaşık 3 dakika surmesiydi. Once onarım talebiyle servise yolladım, sorunu cozemediler. Sağ olsunlar format atıp gondermişler. Şimdi de değişim talebinin sağlanması icin arıza raporu oluşturmak amacıyla tekrardan servise gonderdim ve bu rapor sağlandı.

Satıcıya durumu bildirdim. Bana acık bir şekilde eğer urun stokta varsa birebir değişimini yaparız yoksa iade sağlarız mesajını yazdı. Urunun 2 aydır stokta olmadığını biliyorum ve tekrardan stoğa geleceğini zannetmiyorum. Temmuz ayından bu aya evet dolar gercekten cok yukseldi ama şu anki guncel fiyatlar sadece doların yukselmesiyle alakalı değil. (Dolar yılbaşından bu gune kadar %43 arttı ama bilgisayar fiyatları %100 zamlandı). Aynı bilgisayarın muadilini alabilmek icin en az 2500TL odemem gerekiyor. Tuketici hakları bana muadilini veya mislini alma durumunu belli şartlarda sunuyor ama bu durum biraz karışık. Şu anda yapmam gereken en doğru işlemde bana yardımcı olabilecek herkese cok teşekkur ederim.