İyi gunler, bundan aylar once kendime bir bilgisayar topladım. Yanında da bu baş belası monitoru satın aldım. İlk ay problem yoktu ancak ilk monitorde cızırtılar oluştu, yaklaşık 6 kere teknik servise gitti. İkisinde problem yok deyip geri yolladılar. İkinci kez yeni monitor geldi bu sefer, onda da yaklaşık 20-30 adet olu piksel vardı. Bunu da yolladık, ucuncu monitor geldi. O da son 2 haftadır guc almamaya başladı, hatta elektrik sesi gelmeye başladı. Guc yerinden ve mavi ekranda kucuk yazılar belirdi ve ekrana goruntu gelmemeye başladı. Hepsinin fotoğrafları, videoları, uzun uzun kanıtları var.

Ben bu monitoru ta ilk monitorun doneminde iade etmek istedim, iade etmediler. Şimdi de 4. kez yeni monitor yollayacağım diyorlar ancak ben artık sıkıldım ve bu monitoru istemiyorum. Firmadan da nefret ettim. İade istiyoruz dedim babam ben, kavga bile ettik, dinlemiyorlar. Tuketici haklarına mı şikayet etmeliyim? Cunku paramla rezil oluyorum. Elimde bilgisayar var monitor yok diye kullanamıyorum, gına geldi. Tuketici hakları cozum mudur sizce? Yardım edebilirseniz sevinirim.