2020'nin haziran ayında HP marka bir laptop aldım ve daha aldığım ilk gece performans sorunları olduğunu fark ettim, fakat duzeltebileceğimi sanıp tatile de gideceğim icin iade icin başvurusu yapmadım. Sonra 15 gun tatil bittiğinde sorunu hala cozememiştim. Bi' 5-10 gun daha cozmeye calıştıktan sonra sorunun kokenini tam olarak buldum. Laptop'ta sadece bir tane 8 Cm'lik hava cıkışı var ve 10. nesil işlemci bulunuyor laptopta, uzun lafın kısası fazla ısınıp işlemci guc kesiyor birden.

Cozemeyeceğimi anladıktan sonra laptopu HP'ye tamir icin gonderdim -telefonda 55 dakika konuştuktan sonra- ve sorun yok diye geri gonderdiler. Ben de hic bekleme yapmadan bir daha gonderdim. Bu sefer muhendisler kademesine falan cıkarttılar Laptop'u ve 19 iş gunu sonra geri gonderdiler (20 gun sonunda iade almanız gerekiyor). Ben de son kere HP'yi arayıp iade istiyorum dedim ve bana laptopunuz yetersiz falan dediler.

Sonunda tuketici hakem heyetine elimde veri varken N11 satıcısına karşı başvuru yaptım ve başvurudan 6 ay sonra elime kabul edildiğine dair tutanak geldi (satıcıya da aynısından gidiyor). Bundan sonra ilcemde bulunan THH'yi (tuketici hakem heyeti) arayıp ne yapmam gerektiğini sordum. İlk cıkan abla satıcıya tutanak gittikten sonra 15 gun beklemem gerektiğini soyledi. 15 sonunda aradığımda cıkan kişi de 'beklemenize gerek yoktu, insafınıza kalmış bir şey' dedi. Bu 15 gun olayı da satıcının itiraz etme suresiymiş.

En sonunda satıcıya Laptop'u icinde tutanaklarla beraber (gonderin diye bir şey demediler, fakat biz şansa bırakmayalım dedik) gonderdik ve N11'i arayıp THH'den kabul edilen tutanağımız olduğunu soyledik ve iade işlemi başlattılar. Şu an 7 aylık taksit olarak iadeyi almaya başladık.

Umarım işinize yarar, ben boyle bir kaynak bulamadığım icin 9 aylık sureci sizinle paylaşmak istedim, ucreti de sadece bir beğeni