Arkadaşlar daha once de bahsetmiştim 20 Mart tarihinde Acer Nitro 5 AN515-43 model laptop almıştım. Urun arızalı cıktığı icin aldığım Teknosa mağazasına urunu iade değişim talebiyle gondermiştim onlar da urunu yetkili servisin kontrol edeceğini ve servisten urunu iade edebilir şeklinde onay gelirse para iadesi yapılabileceği soylenmişti (urunu pazartesi gunu Teknosa'ya gondermiştim). Dun yetkili servisi aradığımda bana burada iade veya değişim onayı olmaz burada sadece garanti kapsamında urunun tamiri yapılır ve tamir yapılırsa iade değişim hakkınızdan da feragat etmiş olursunuz, urunu iade değişim kapsamında distributore gondermeleri lazım dendi ve işlemlerimi durdurttum cunku işlem yapılırsa iade edemeyecektim.

Urunu aldığım Teknosa mağazasını aradım fakat aradığımda yetkili servis kapanmıştı urunu bizzat teslim ettiğim Teknosa calışanı ise pazartesi gunu servisi arayıp konuşacağını ve yetkili servisin sacmaladığını soyledi ama arkadaşlar oğrenci olduğumu ve aciliyetim olduğunu belirtmiştim ve acıkcası bu durum artık canımı sıkmaya başladı pazartesi gunu mağazaya gidip mudurle konuşsam ve hemen iade ceki istesem verebilme ihtimalleri var mı?